Tottenham borde vinna enkelt

Blandade resultat igår. Bara ett spel satt igår. En förlust och en halvförlust blev det igår. Idag lördag blickar vi mot en hel del spelobjekt. Jag har tittat på fem matcher som jag tycker är värda att spela på. 


Dagens första speltips:

Tottenham-Cardiff (England, Premier League)

Tips: 1 asian handicap -2

Odds: 2.31

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr


Tottenham mot Cardiff. Kan det sluta på något annat sätt än stor Spurs seger? Jag tror inte det, trots att Tottenham saknar en del spelare ser jag inte hur Cardiff ska rå på hemmalaget. Tottenham spelade i veckan i Champions League där laget föll på hemmaplan mot Barcelona. Glädjande för Tottenham är att Harry Kane ser ut att kommit igång med målskyttet. Cardiff är ett lag som vill bjuda upp till dans, men hittills har man inte riktigt räckt till.   Laget har ännu inte vunnit och har gjort bara fyra mål på sju inledande omgångar. Jag tror att Spurs vinner här enkelt och mitt spel blir en hemmaseger med asian handicap -2.


Dagens andra speltips:

Leeds-Brentford (England, Championship)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.04

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr


Två lag i bra form som drabbar samman här. Leeds har börjat ligan riktigt bra och laget leder tabellen (dock delad ledning). Brentford ligger fem poäng efter Leeds, men laget har tagit fjorton av sjutton poäng på hemmaplan. Bortaspelet har hittills inte stämt alls för detta Brentford, där laget bara tagit tre poäng. Leeds i sin tur förlorade sin senaste hemmamatch och det mot Birmingham med 1-2. Med tanke på Brentford usla bortafacit väljer jag spel på Leeds med asian handicap -0.25. Halvförlust om matchen slutar oavgjort.


Dagens tredje speltips:

Middlesbrough-Nottingham (England, Championship)

Tips: 1

Odds: 1.80

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr


Nottingham har börjat den här säsongen bättre än vad många trodde på förhand. Laget har förlorat bara en match så här långt, men det ska sägas att laget har bara tre segrar och hela sju oavgjorda matcher. Middlesbrough i sin tur har samma antal poäng som Leeds som ligger etta. Dessutom har laget imponerat defensivt så här långt och man har släppt in bara fyra mål på elva spelade omgångar. På hemmaplan har Middlesbrough fyra segrar, en oavgjort och en målskillnad som är 7-0! Jag tror att man vinner mot Nottingham och jag spelar på en rak hemmaseger till 1.80 gånger insatsen.


Dagens fjärde speltips:

Swansea-Ipswich (England, Championship)

Tips: 1

Odds: 1.85

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr


Ipswich är fortfarande utan seger i ligan. Laget har tagit bara sex poäng på elva spelade omgångar och det finns inte mycket som talar att en seger ska komma här. Swansea har varit rätt så stabila så här långt och laget har 4-5-2 på elva spelade matcher. Ipswich har den här säsongen tagit bara en poäng på bortaplan. Jag väljer här att spela på en rak hemmaseger till allt för höga 1.85 gånger insatsen.


Dagens femte speltips:

Halmstads BK-IFK Värnamo (Sverige, Superettan)

Tips: 1

Odds: 1.88

Spelbolag: William Hill

Insats: 15kr


Viktiga poäng står på spel i Halmstad. Med tanke på att AFC spelade 0-0 mot Brage igår så har Halmstad chansen att plocka in två poäng på AFC vid en seger här. HBK föll i den senaste omgången mot Norrby på bortaplan. Värnamo i sin tur ligger på en negativ kvalplats och laget fyra poäng mindre än Jönköpings Södra som ligger på säker mark. I den senaste omgången tog Värnamo poäng på hemmaplan mot AFC i en match som slutade 0-0. Jag tror att Värnamo kommer att få svårt här. Mitt spel blir att HBK vinner i kraft av hemmaplan. En rak hemmaseger spelas till 1.88 gånger insatsen.


Copyright © Almers Media since 2002

På almersmedia använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod. En kaka eller cookie, är en liten textfil som webbplatsen sparar på din dator när du besöker den. Kakan innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. På den här webbplatsen använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig.

Acceptera