På tog för hög odds på Falkenberg

Gårdagen slutade med blandade resultat när det gäller mina speltips. En seger, två förluster och en halvförlust. Med andra ord går det fortsatt tungt den här månaden.


Vi blickar framåt och dessa speltips har jag tagit fram när det gäller dagens matcher.


Dagens första speltips:

SPAL-Frosinone (Italien, Serie A)

Tips: 1

Odds: 1.78

Spelbolag: WilliamHill

Insats: 15kr


Två lag som inlett säsongen mindre bra. SPAL kommer till den här matchen med en seger på de fem senaste matcherna. Frosinone i sin tur har tagit bara en poäng på de sex senare matcherna och laget är fortfarande utan seger i ligan efter nio spelade omgångar. Frosinone har på bortaplan den här säsongen förlorat alla fyra matcher och laget har gjort bara två mål framåt. SPAL i sin tur tog överraskande seger på bortaplan mot Roma i den senaste omgången. På hemmaplan har laget två segrar och två förluster. Jag tror här på en hemmaseger och spelar SPAL till 1.78 gånger insatsen.


Dagens andra speltips:

Genoa-Udinese (Italien, Serie A)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.10

Spelbolag: bet365

Insats: 10kr


Här går jag mycket på magkänslan. Genoa är knappa favoriter hos spelbolagen. Jag har dock en känsla att Udinese kan ”skrälla” till sig en seger här. Laget kommer till den här matchen med fyra raka förluster, men det ska sägas att man har mött tufft motstånd. Nu väntar Genoa på bortaplan och det är ingen enkel uppgift. Genoa brukar vara svårslagna på hemmaplan och laget tog en poäng i den senaste omgången av självaste Juventus. Jag tror dock att det här är perfekt match för Udinese. Jag förväntar mig att hemmalaget kommer att vara spelförande laget och det borde passa Udinese som är bra på kontringar. Jag chansar här och spelar på en bortaseger med asian handicap -0.25 till 2.10 gånger insatsen.


Dagens tredje speltips:

Falkenberg-IFK Värnamo (Sverige, Superettan)

Tips: 1

Odds: 2.00

Spelbolag: ComeOn

Insats: 20kr


Viktiga poäng står på spela när Falkenberg drabbar samman med Värnamo. Falkenberg ligger på en andra plats i tabellen och laget har tre poäng mer än AFC Eskilstuna som ligger trea och har en match mer spelad. Värnamo i sin tur kämpar om att undvika kval. Varberg som ligger precis ovanför kvalsträcket har lika många poäng. GAIS och Norrby har två respektive tre poäng mer än Värnamo. Värnamo kommer till den här matchen med tre raka utan förlust och har två raka segrar. Segrar kom mot Halmstad på bortaplan och i den senaste omgången blev det seger på hemmaplan mot Gefle. Falkenberg i sin tur har två raka förluster med båda förlusterna kom mot de övriga topplagen. Falkenberg har på hemmaplan en förlust och fyra regerar på de fem senaste, medan Värnamo har tre segrar, en förlust och en oavgjord på bortaplan. Jag tror mycket på Falkenberg i den här matchen och väljer att spela på en rak hemmaseger till allt för höga två gånger insatsen.


Dagens fjärde speltips:

RB Leipzig-Schalke 04 (Tyskland, Bundesliga)

Tips: 1

Odds: 1.80

Spelbolag: Betfair

Insats: 15kr


Schalke har fått en usel start på den här säsongen. Laget ligger på en femtonde plats i tabellen med bara två segrar åtta spelade omgångarna. Det stora orsaken att laget börjat så här dåligt kallas målskyttet. Schalke har haft förtvivlat svårt att göra mål på sina målchanser. Fem gjorde mål på åtta spelade omgångar talar sitt tydliga språk. Leipzig i sin tur ligger sex poäng efter Dortmund med en match mindre spelat. Med tanke att Bayern München inte fått den starten på ligan som man trodde så kan detta år bli spännande i Tyskland där kanske fler lag kan blanda sig i striden om guldet. Leipzig spelade i veckan mot Celtic i Champions League och där blev det seger med 2-0, medan Schalke tog med sig en poäng i bortamötet med Galatasaray. Leipzig är ännu obesegrade på hemmaplan och laget har 12-3 i målskillnad på fyra spelade hemmamatcher. Jag tycker att Leipzig är favoriter och bör vinna här. Mitt spel blir att hemmalaget vinner och det spelas till 1.80 gånger insatsen.


Copyright © Almers Media since 2002

På almersmedia använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod. En kaka eller cookie, är en liten textfil som webbplatsen sparar på din dator när du besöker den. Kakan innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. På den här webbplatsen använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig.

Acceptera