På tok för hög odds på Norrköping

Hemsk lördag för min egen del. Jag tror att det var många som hade det tufft och det var nog bara spelbolagen som skrattade igår. Jag hade fem speltips och det blev fyra hela förluster och en halvförlust. Jag ska inte gå in på vad som gick snett. Jag väljer istället att blicka framåt. Idag söndag har jag kollat på följande matcher.


Dagens första speltips:

IFK Norrköping-Djurgårdens IF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1

Odds: 1.85

Spelbolag: Betfair

Insats: 15kr


Norrköping ligger på en andra plats och det blir nog svårt att göra något åt AIK. Dock behöver laget vinna för att hålla avstånd till lagen nedanför. Idag tar man emot Djurgården som har redan tagit semester. Dem flesta känner säkert till att det råder stor förvirring i Djurgården och det är oklart om sportchefen Bosse Andersson kommer att fortsätta och därmed är det oklart vem som kommer att träna laget nästa år. I Norrköping är det anda puckar. Laget har hittat formen och har slagit både AIK och Malmö på hemmaplan. Senast tappade man poäng på bortaplan mot Sirius och här tror jag inte man kommer att gå i samma fälla. Jag väljer att spela på en rak hemmaseger till 1.85 gånger insatsen.


Dagens andra speltips:

AC Milan-Chievo (Italien, Serie A)

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 2.10

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr


Milan har inlett säsongen så där. Laget har förvisso förlorat bara mot Napol på bortaplan, men har hittills trots svagt motstånd tagit bara två segrar. Chievo i sin tur har inlett ännu sämre. Inte nog att laget bestraffats med minus poäng så har man hittills tagit bara två poäng. Jag sneglade långe på att spela Milan med asian handicap -1.5, men jag tycker att oddsen är för låga. Jag tror dock att Milan vinner här och väljer att spela att vi får se 2-3 mål i matchen. Det spelas till fina 2.10 gånger insatsen.


Dagens tredje speltips:

Liverpool-Manchester City (England, Premier League)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.40

Spelbolag: Unibet

Insats: 10kr


Tvåan i tabellen tar emot ettan. Båda lagen har lika många poäng och det som skiljer lagen åt är målskilland. Båda lagen har släppt in tre mål. City har gjort 21-mål och Liverpool 15-mål framåt. Spelmarknaden tror på en målrik historia. Jag är inte så säker på det. Liverpool har hittills i år fått ordning på defensiven och är helt klart bättre balanserad i år än vad fallet var förra året. Visst finns det extrem offensiva kvalitéer i båda lagen, men det är inte allt för otroligt att vi får se en match där båda lagen tar ut varandra. Jag tror på precis just det. Jag tror vi kommer se en match där båda lagen försöker att inte bjuda den andra på något gratis. Mitt spel här blir under 2.5 mål i matchen och det spelas till 2.40 gånger insatsen.


Copyright © Almers Media since 2002

På almersmedia använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod. En kaka eller cookie, är en liten textfil som webbplatsen sparar på din dator när du besöker den. Kakan innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. På den här webbplatsen använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig.

Acceptera