Målsnålt i Landskrona

Inga speltips under veckan från mon sida. Det går fortsatt tungt dock för mina speltips. Söndagen slutade med en vinst, en förlust och en halv förlust.


Hoppas på en vändning under helgen som kommer. Idag fredag har jag tagit fram följande spel.


Dagens första speltips:

QPR-Aston Villa (England, Championship)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.28

Spelbolag: Unibet

Insats: 10kr


Aston Villa har fått en dålig start på den här säsongen. Laget ligger på en blygsam 16:e plats med 18-poäng på 14-spelade matcher. QPR i sin tur har två poäng mer än Villa men lagets form känns på uppåtgående. Laget har förlorat bara en match på de fem senaste. Aston Villa i sin tur har bara en seger på fem senaste matcherna. Borta spelet har inte fungerat för Villa så här långt. Laget har vunnit bara en match på bortaplan den här säsongen.


QPR i sin tur är lika bra både hemma och borta men som jag var inne på känns formen hos hemmalaget bättre. Mitt spel här blir att QPR vinner med asian handicap -0.25. Halva insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort.


Dagens andra speltips:

Palermo-Venezia (Italien, Serie A)

Tips: 1

Odds: 1.75

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr


I den här matchen är Palermo favoriter men jag tycker att spelbolagen satt lite för högt odds på en hemmaseger. Med andra ord bara tacka och ta emot. Palermo har börjat bra på hemmaplan och laget har vunnit två och spelat en oavgjord match. Venezia i sin tur förlorat alla tre matcher på bortaplan och laget har gjort bara ett mål framåt. Det ska dock sägas att laget släppt in bara fyra mål på borta plan. Jag håller dock Palermo som favoriter och väljer att spela på en rak hemmaseger till 1.75 gånger insatsen.


Dagens tredje speltips:

Landskrona-AFC Eskilstuna (Sverige, Superettan)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.87

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr


Tåget har gått för Landskrona och laget får rikta in sig på att börja om i Division 1 nästa säsong. Laget har sju poäng upp till en kvalplats och med tanke på att det ör tre omgångar kvar ser jag det som omöjligt. AFC United i sin tur har sex poäng mer än Halmstad som ligger på en fjärde plats. Jag har tidigare skrivit om AFC fantastiska defensiv. Laget har på 27-omgångar släppt in bara 12-mål! Jag väljer här att spela på under 2.5 mål i matchen tlll 1.87 gånger insatsen. Mitt andra spel blir att AFC vinner och att det blir under 2.5 mål i matchen. Det spelas till 3.75 gånger insatsen.


Copyright © Almers Media since 2002

På almersmedia använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod. En kaka eller cookie, är en liten textfil som webbplatsen sparar på din dator när du besöker den. Kakan innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. På den här webbplatsen använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig.

Acceptera