Fiorentina bör vinna enkelt

Motgångarna på bettingssidan fortsätter. Igår satt bara ett av fyra spel. Det är bara att bita ihop och hoppas på en vändning snart.

Idag söndag har jag kollat på följande matcher.


Dagens första speltips:

Palmeiras-Ceara (Brasilien, Serie A)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.95

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr


Serieledaren Palmeiras tar emot bottenlaget Ceara. Ceara ligger på en 17:e plats i tabellen. Det är dock otroligt jämt i striden om att hålla sig kvar i högsta serien. 12:e placerade Botafogo har fyra poäng mer än Ceara. Laget är svårslagna och på 28-spelade omgångar har laget gjort 22 och släppt in 29 mål. Jag tror dock att man inte kan rå på Palmeiras och väljer att spela på en hemmaseger med asian handicap -1.25 till 1.95 gånger insatsen.


Dagens andra speltips:

Fiorentina-Cagliari (Italien, Serie A)

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 1.96

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr


Fiorentina har vunnit alla sina fyra matcher på hemmaplan och laget har 12-1 i målskillnad på hemmaplan. Cagliari i sin tur har vunnit en bortamatch och laget har gjort ett mål framåt på bortaplan. Det unga Fiorentina har startat ligan bra och laget på sjunde plats i tabellen. Hemmalaget är stora favoriter hos alla spelbolag och med tanke på lagets form på hemmaplan är inget konstigt med det. Jag tror att Fiorentina kommer att ta en bekväm seger och mitt spel att hemmalaget vinner med asian handicap -1. Det spelas till 1.96 gånger insatsen.


Dagens tredje speltips:

BK Häcken-Östersund (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Paulinho att göra mål

Odds: 2.62

Spelbolag: Bet365

Insats: 10kr


Intressant match på förhand. Häcken har sex poäng upp till en tredje plats, medan Östersund har fem poäng upp till trean ?. Båda lagen vill så klart vara med och utmana om platserna som innebär kval till Europa League. Båda lagen måste gå för en seger och jag tror att vi kommer att se en öppen matchbild. Jag tror att Häcken har bra chans att vinna den här matchen, men jag vågar inte spela på en rak hemmaseger. Mest beroende på att Häcken har en del frågetäcken på ett par spelare. Östersund har har dessutom fyra raka segrar i ligan. Jag väljer istället att spela på att Paulinho som leder skytteligan gör minst ett mål i matchen. Det spelas till 2.62 gånger insatsen.


Copyright © Almers Media since 2002

På almersmedia använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod. En kaka eller cookie, är en liten textfil som webbplatsen sparar på din dator när du besöker den. Kakan innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. På den här webbplatsen använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig.

Acceptera