Chelsea bör vinna stort

Onsdagen bjöd på en seger och två förluster. PSG slaktade Crvena Zvezda och asian handicap -3 satt fint. Första missen kom i matchen Atletico Madrid mot Club Brügge där jag trodde på målsnål historia och spelade under 2.5 mål. Andra missen kom i matchen mellan Nottingham och Millwall där jag spelade på en hemmaseger, men där Millwall kvitterade på stopptid.

Idag torsdag har vi en del matcher att se fram emot och det mesta handlar om Europa League.


Dagens första speltips:

Oskarshamns AIK-Åtvidabergs FF (Sverige, Division 1, Södra)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.93

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr


Toppen mot botten i division 1 södra. Oskarshamn ligger på en andra plats med 44-poäng. Laget har två poäng mer än Tvååker som ligger på en femteplats. Med andra ord så är det fyra lag som gör upp om en kvalplats till Superettan. Åtvidaberg i sin tur ligger på en 14:e plats med 23 poäng. I bottenstriden är det hela sju lag inblandade. Åtvidaberg har tre poäng mindre än körde som ligger på en 10:e plats i tabellen. Jag tror dock att Åtvidaberg får svårt här. Oskarshamn har bra form och laget har bara en förlust på åtta senaste matcherna. Förlusten kom för övrigt mot Mjällby. Åtvidaberg i sin tur har spelat upp sig efter en riktigt usel vår. Laget kommer dock till den här matchen med två raka förluster. Under senaste veckorna har laget haft svårt att skapa målchanser i sina matcher. Dessutom har Åtvidaberg tappat sin mittback i form av Pontus Fredriksson som blir borta resten av säsongen. Mitt spel här blir att hemmalaget vinner med asian handicap -1.25. Halvförlust om hemmalaget vinner med uddamålet.


Dagens andra speltips:

Chelsea-Mol Vidi (Europa League)

Tips: 1 asian ahndicap -2.5

Odds: 1.75

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 15kr


Chelsea är som sig bör stora favoriter mot Vidi. Här ska det vara klasskillnad trots att jag tror att Chelsea kommer att ställa upp med reservbetonat lag. Trots det så tror jag att hemmalaget vinner här stort. Jag väljer att spela på hemmaseger med asian handicap -2.5. Spelet alltså sitter om Chelsea vinner med minst tre mål.


Copyright © Almers Media since 2002

På almersmedia använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod. En kaka eller cookie, är en liten textfil som webbplatsen sparar på din dator när du besöker den. Kakan innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. På den här webbplatsen använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig.

Acceptera