Bra chans för Öster mot ofokuserat HIF

Ingen fullpott igår. Två av fyra mina spel satt. Palermo lyckades inte vinna på hemmaplan mot Venezia och min chansspel på AFC seger och under 2.5 mål mot Landskrona gick inte hem. Dock satt spelet under 2.5 mål i den matchen och även spel på QPR mot Aston Villa gick hem. Samtliga mina spel med statistik hittar ni här.


Idag lördag har jag tagit fram följande speltips.Dagens första speltips:

Dortmund-Hertha Berlin (Tyskland, Bundes Liga)

Tips: Över 3 mål asian lines

Odds: 1.80

Spelbolag: ComeOn

Insats: 15kr


Dortmund har börjat ligan strålande. Sex segrar, två oavgjorda och noll förluster på åtta spelade omgångar. Hertha i sin tur har fyra segrar, tre oavgjorda och en förlust. Jag tror dock inte att laget kommer att räcka till i den här matchen. Dortmund har visat upp en härlig offensiv så här långt i ligan och Champions League. I veckan körde laget över Atletico Madrid på hemmaplan med hela 4-0. Jag tror att vi kommer att se mål i den här matchen och mitt spel blir över 3 mål asian lines. Det innebär pengar tillbaka om matchen slutar med exakt tre mål.


Dagens andra speltips:

Karlslund-Linköping City (Sverige, Division 1 Norra)

Tips: 1

Odds: 2.15

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr


Marknaden är oeniga när det gäller odds i den här matchen. Unibet betalar dock 2.15 för en hemmaseger. Karlslund kämpar för ett nytt kontrakt och nu tar man emot Linköping som har tre spelare avstängda och det är tveksamt om två-tre spelare kan vara med i dagens match på grund av sjukdom. Karlslund ligger tre poäng före Team TG FF som ligger på en kvalplats. Linköping i sin tur tog en välbehövlig seger i den senaste omgången och laget har fyra poäng mer än Karlslund. Med tanke på att Linköping saknar en del spelare i den här matchen väljer jag spel på en rak hemmaseger till 2.15 gånger insatsen.


Dagens tredje speltips:

Östers IF-Helsingborgs IF (Sverige, Superettan)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.80

Spelbolag: Unibet

Insats: 10kr


Det lär har festats ordenligt i Helsingborg igår. HIF blev klara för Allsvenskan i kavaj då AFC tappade poäng på bortaplan mot Landskrona. Här är det då två lag som inte har något att spela för. Jag går här helt på känslan att HIF spelarna inte är fokuserade nog och att i Öster på hemmaplan har goda chanser att ta en seger. Dessutom får vi bra betalt. En rak hemmaseger ger 3.15 gånger insatsen. Jag väljer dock att säkra upp lite och väljer spel på Öster med asian handicap -0.25 till 2.80 gånger insatsen.


Dagens fjärde speltips:

Leicester-West Ham (England, Premier League)

Tips: 1

Odds: 2.25

Spelbolag: Unibet

Insats: 10kr


Båda lagen kommer till den här matchen med två raka förluster. Jag såg West Ham i derbyt mot Tottenham och laget imponerade inte på mig. För övrigt var det en usel match överhuvudtaget. Leicester har en del spännande spelare men laget har inte fått till det riktigt. Jag tror att nu på hemmaplan kommer en seger mot ett West Ham vars försvarsspel inte imponerar. Leicester har två segrar och två förluster på hemmaplan, medan West Ham har en seger och tre förluster på bortaplan. Jag väljer att spela på en rak hemmaseger till 2.25 gånger insatsen.


Copyright © Almers Media since 2002

På almersmedia använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod. En kaka eller cookie, är en liten textfil som webbplatsen sparar på din dator när du besöker den. Kakan innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. På den här webbplatsen använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig.

Acceptera