Barcelona kan få det tufft

Äntligen är ligafotbollen tillbaka. Oktober månad hittills har get blandade resultat. Hittills har mina tips gått back, men vi ser framåt och hoppas på en vändning redan till helgen.

Idag lördag finns det en del spelobjekt att spela på och jag har tittat lite närmare på följande matcher.


Dagens första speltips:

Juventus-Genoa (Italien, Serie A)

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 2.10

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr


Juventus har startat ligan på ett imponerande sätt. Laget har sju raka segrar med 18-5 i målskillnad. Genoa i sin tur har börjat helt okej. Laget har på sju spelade omgångar spelat in 12-poäng. Fyra segrar och tre förluster. Trots bra poängskörd valde ledningen att sparka lagets tränare Davide Ballardini. Han ersätts av Ivan Juric som inleder där med tredje jour i klubben. Jag själv var förvånad över beslutet att ledningen väljer att sparka en tränare som plockat tolv poäng på sju omgångar. Här tror jag att Juventus vinner bekvämt och jag väljer att spela på 2-3 mål i matchen till 2.10 gånger insatsen.


Dagens andra speltips:

Valencia-Leganes (Spanien, La Liga)

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 1.93

Spelbolag: 1.93

Insats: 15kr


Valencia har fått en tuff start i ligan, där laget haft svårt att vinna matcher i inledningen. Laget har en seger, sex oavgjorda och en förlust. Leganes i sin tur har två segrar, en oavgjort och fem förluster. Segrarna har dock kommit på hemmaplan. På bortaplan har Leganes fyra raka förluster med 2-8 i målskillnad. Valencia brukar vara starka på hemmaplan och jag tror att en andra seger kommer i den här matchen. Jag väljer här spel på hemmalaget med asian handicap -1 till 1.93 gånger insatsen. Pengarna tillbaka om Valencia vinner med udda målet.


Dagens tredje speltips:

Barcelona-Sevilla (Spanien, La Liga)

Tips: 2 asian handicap +1.5

Odds: 2.03

Spelbolag: Bet365

Insats: 10kr


Barcelona har förvånansvärt en seger på de fem senaste ligamatcher. Sevilla i sin tur fyra raka seger. Laget ligger på första plats och har en poäng mer än Barcelona. Barcelona är stora favoriter i den här matchen, men jag tvivlar att man kommer att vinna stort mot Sevilla som visat upp stabilt försvarsspel så här långt i ligan. Laget har 18-8 i målskillnad och det kan jämföras med Barcelonas 19-9. Sevilla har dock svårt för Barcelona på bortaplan och vi får backa till 2002 innan vi hittar en Sevilla seger på bortaplan mot Barca. Jag tror att Barcelona får slita hårt för en seger i den här matchen. Mitt spel här blir att Sevilla inte förlorar med två bollar. Det spelas till 2.03 gånger insatsen.


Dagens fjärde speltips:

Brentford-Bristol City (England, Championship)

Tips: 1

Odds: 1.78

Spelbolag: Unibet

Insats: 10kr


Brentford är obesegrade på hemmaplan så här långt i serien. Laget har 4-2-0 på hemmaplan med 14-5 i målskillnad. Laget har dock inte vunnit på de fem senaste matcherna i ligan. På de fem senaste matcherna i ligan har laget fyra oavgjorda och en förslut. Bristol City i sin tur har tre förluster och två oavgjorda på de fem senaste matcherna. Det brukar vara tajta matcher när dessa två lag möts. Jag tror att hemmalaget har en bra chans att vinna och jag väljer att spela på en rak hemmaseger till 1.78 gånger insatsen.


Copyright © Almers Media since 2002

På almersmedia använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod. En kaka eller cookie, är en liten textfil som webbplatsen sparar på din dator när du besöker den. Kakan innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. På den här webbplatsen använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig.

Acceptera