Östersund vinner enkelt

Ingen vidare utdelning igår, där jag missbedömde både Chelsea som bara vann med 1-0 och Oskarshamn som överraskande föll mot Åtvidabergs FF. Idag fredag är det inte många spel men jag har tittat på följande matcher.


Dagens första speltips:

Östersunds FK-Dalkurd FF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1.5

Odds: 2.12

Spelbolag: Betfair

Insats: 15kr


Östersund ser ut att hittat formen igen. Efter tre raka segrar har laget en liten chans att blanda sig i striden om en tredje plats. Dalkurd i sin tur ligger nästsist och laget har tre poäng upp till säker mark. Trots det har jag svårt att se att man ska kunna rå på Östersund. Dalkurd såg inte alls bra ut mot AIK i en match som laget förlorade med 0-4. Jag tror att Östersund vinner här enkelt och väljer spel på hemmalaget med asian handicap -1.5. Spelet sitter om Östersund vinner med två bollar.Dagens andra speltips:

Brage-AFC United (Sverige, Superettan)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.91

Spelbolag: Unibet

Insats: 10kr


Brage är helt ur slag och jag förstår inte marknaden alls i den här matchen. Över två gånger pengarna på en AFC seger lockar så klart. Jag väljer dock att säkra upp lite och det mest beroende på att AFC haft svårt att vinna sina matcher. Jag har tipsat om AFC tidigare där jag skrivit om laget imponerande försvarsspel. AFC har släppt in bara golf mål den här säsongen och det på 25-spelade omgångar. AFC ligger på en tredje plats i tabellen och laget har tre poäng mer än Halmstad. Med andra ord behöver man ta poäng och då helt tre för att hålla avståndet till HBK. Mitt spel blir här blir att AFC vinner med asian handicap -0.25. Mitt andra spel i den här matchen blir under 2.5 mål och det spelas till 1.73 gånger insatsen.


Dagens tredje speltips:

Athletic Bilbao-Real Sociedad (Spanien, La Liga)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.84

Spelbolag: Unibet

Insats: 10kr


Intressant match på förhand där hemmalaget tagit en seger på sex inledande omgångar. Laget har dock förlorat bara en match. Nu tar man emot Sociedad som som har en seger på de fem senaste matcherna. Laget två segrar, två oavgjorda och tre förluster. Sociedad som brukar vara svaga på bortaplan har den här säsongen gjort det bra borta. Bilbao i sin tur brukar vara starka på hemmaplan och har plus statistik på Sociedad. Vanligtvis brukar det vara tajta matcher mellan dessa två lag. Jag tror mer på hemmalaget i den här matchen och väljer spel på Bilbao med asian handicap -0.25 till 1.84 gånger insatsen.


Copyright © Almers Media since 2002

På almersmedia använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod. En kaka eller cookie, är en liten textfil som webbplatsen sparar på din dator när du besöker den. Kakan innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. På den här webbplatsen använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig.

Acceptera