Om Almers Media

Passar på att välkomna båda gamla och nya läsare till den nya sidan.


Almers Media kommer som vanligt att innehålla en del texter om livet, sport, och betting. Inga stora förändringar jämfört med förut.


Anledning till bytet från Google som jag haft under många år till den här nya plattformen är att jag tröttnade på utseendet som jag själv inte kunde ändra på. Sen är det väl dags även för mig att börja leverera material som är på 2018 års nivå så att säga.


Som vanligt kommer jag att skriva om himmel och jord när det gäller sport och när det finns tid för det.


Jag kommer även i fortsättningen att skriva om mina lag. AC Milan, Liverpool och inte minst Åtvidabergs FF som jag jobbar för.


Känn er varmt välkomna till den nya Almers Media. Ni som vill läsa vad jag skrivit innan är välkomna till besöka den gamla bloggen som finns här

Copyright © Almers Media since 2002

På almersmedia använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod. En kaka eller cookie, är en liten textfil som webbplatsen sparar på din dator när du besöker den. Kakan innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. På den här webbplatsen använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig.

Acceptera